headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

 Anderen over ons

Prachtige reis! Mooie afwisseling tussen cultuur en natuur, alles snel en goed geregeld!

 

Prachtige reis! Mooie afwisseling tussen cultuur en natuur, mooie hotels op toplocaties, alles snel en goed geregeld!

 

Mexico was prachtig! Fantastisch mooi land, super goed georganiseerde reis met een perfecte afwisseling tussen natuur en cultuur. Zelf rijden was onwijs leuk, de Mexicanen zijn heel relaxt op de weg en als je verdwaald rijden ze rustig een kwartier lang voor je uit om je de goede kant op te wijzen. Palenque was meer dan de moeite waard, heb totaal geen spijt van de afstand die je daarvoor moet afleggen want het was prachtig en nog niet verpest door massatoerisme. Bacalar was ook heel bijzonder, ook daar nog maar weinig toeristen en een hele relaxte sfeer in het stadje. We zijn in Bacalar gaan SUPpen bij zonsondergang waarbij je op plekken komt tussen de mangrovebomen die zo smal zijn dat je er per boot niet kunt komen, heel bijzonder! Erg van genoten!

 

— Rachel - Mexico

Het was een prachtig reis, uitstekend door jullie verzorgd, alles was uitstekend geregeld. Mexico is een fijn land met aardige mensen

 

Het was een prachtig reis, uitstekend door jullie verzorgd en Mexico is een fijn land. Aardige mensen, lekker weer (vergeleken met onze winter) en heerlijk eten. In Mexico werden we keurig op de hoogte gehouden van eventuele wijzigingen door jullie plaatselijke agent.

Alles was uitstekend geregeld. Er lag een uitgebreid draaiboek voor ons klaar, inclusief alle vouchers en details over de hotels. De geboekte openbare bussen waren zonder uitzondering uitstekend en het was geweldig dat we steeds een zitplaats hadden voor in de bus, dus uitgebreid de omgeving konden bekijken. Prachtige reis. Overige bussen en ‘collectivos’ makkelijk te boeken en/of te regelen in Mexico.

— Hellen - Mexico

Jullie hadden alles uitstekend geregeld

 

Na ons verblijf in Playa del Carmen hebben we onze auto opgehaald bij het Visa kantoor en zijn op weg vertrokken naar Merida. Met onze gehuurde Tomtom met de kaart van Mexico was het heel makkelijk.

Aangekomen in Palenque in ons hotel leek het net een paradijs alles was heel mooi, we hebben genoten van de tropische vogels, apen, eekhoorns en de hele atmosfeer. Ook de ruïne van Palenque was zeer indrukwekkend, ons verblijf hier was zeer de moeite waard.

Op deze reis naar Mexico heeft Norma familie ontmoet die ze 20 jaar of langer niet meer gezien had dus onze vakantie was op en top geslaagd zeker dank zij Outsight Travel. Jullie hadden alles uitstekend geregeld en als we zoiets waar dan ook willen doen kloppen we zeker bij jullie aan en we zullen jullie ook zeker aanbevelen bij andere mensen.

— Norma en Nico Seijsener - Mexico

Wij zijn meer dan tevreden en gaan jullie zeker aanbevelen bij al onze vrienden en familie! Complimenten!

 

Irene, wij zijn inmiddels weer terug van onze vakantie naar Mexico en hebben super genoten!! Alle onderdelen van de reis die door jullie waren geregeld waren helemaal top! Wij zijn meer dan tevreden en gaan jullie zeker aanbevelen bij al onze vrienden en familie! Complimenten!

— Edgar en Rianka - Mexico

Mijn gezin en ik hebben het geweldig gehad. Wij zullen in de toekomst zeker weer met Outsight in zee gaan.

Ik wil jullie complementeren met de organisatie van deze reis. Alles was tot in de puntjes geregeld en mijn gezin en ik hebben het geweldig gehad. Wij zullen in de toekomst zeker weer met Outsight in zee gaan.

 

Voor het programma van Palenque naar Flores denk ik dat het handig is aan te geven dat deze trip zwaar is, zeker met kinderen en dat het verstandig is het toilet te bezoeken VOOR de trip en voldoende water mee te nemen. Dit was de enige ‘mindere’ ervaring deze vakantie. Verder was het geweldig.

 Wij zullen jullie reisorganisatie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen!

 

— Marion en Ton, Weesp - Mexico, Guatemala en Belize

Reisvoorstel aanvragen
close slider