headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Onze hotels in Belize

Tijdens je reis door Belize reserveren we verschillende accommodaties, meestal prima middenklasse hotels met eigen douche en toilet, die zorgvuldig door onze lokale agent zijn uitgezocht. Sommige hotels liggen in prachtige oude gebouwen op de allermooiste plekjes, het kan variëren van een eenvoudig strandhotel op Caye Caulker tot een luxe lodge in de jungle van Lamanai!

In enkele plaatsen bieden we meerdere keuzes aan, bij elke bouwsteen staat vermeld wat de mogelijkheden zijn. Hieronder geven we een overzicht en voorbeelden van onze hotels in Belize!

 

San Ignacio – Hotel Midas Resort
Belize-San Ignacio, Hotel Midas Cabana
Midas Resort is een sfeervol hotel op slechts enkele minuten lopen van het centrum van San Ignacio. Dit hotel gebruiken we als ons standaardhotel voor de bouwsteen in San Ignacio!
Het resort bestaat uit een verzameling houten bungalows in een groene tuin met een Belize-San Ignacio, Midas, kamerzwembad, omringd door jungle en vlakbij de Macal rivier.

De kamers zijn gezellig ingericht, eenvoudig maar met airco, eigen badkamer en een zitje voor de deur. Verder heeft het hotel een bar en een restaurant, met wifi.  Ideale heerlijk rustige en sfeervolle uitvalsbasis voor je avontuurlijke excursies!

 

San Ignacio – Cahel Pech Village Resort
Belize-San Ignacio Cahel pech, zwembadHet is ook mogelijk om in San Ignacio te verblijven in het comfortabele Cahel Pech Village Resort. Dit ruime resort ligt hoog op een heuvel en bestaat uit meerdere gebouwen in een sfeervolle jungletuin met meerdere zwembaden. Vanaf het zwembad, vanuit het restaurant en vanuit bijna alle kamers heb je een prachtig uitzicht over de jungle van Belize en de vallei van Belize-San Ignacio Cahel Pech, restaurantde Belize River.

De kamers in het hoofdgebouw zijn comfortabel en ruim, met een eigen badkamer, balkon, TV, airco, tegelvloer en ingericht met donker houten meubelen en dekens & gordijnen in lokale felle kleuren. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reisvoorstel aanvragen
close slider