headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

calamiteitenfonds

Hier vind je onze Guatemala & Belize excursies, deze losse excursies zijn naar keuze vooraf in te passen in je rondreis.  Bij elke bouwsteen of rondreis staat vermeld welke excursies daar van toepassing zijn. Enkele  excursies zijn op individuele basis en bij anderen sluit je aan in een internationale groep. Het staat per excursie vermeld! Hieronder een overzicht van al onze excursies in Guatemala & Belize:


8 excursies

Guatemala excursie, Chichicastenango

Chichicastenango dagexcursie, vanuit Antigua of Panajachel

€ 40,- p.p.

Elke donderdag en zondag wordt er een grote markt gehouden in het op 2.000 meter hoogte gelegen dorpje Chichicastenango, een must bij een bezoek aan Guatemala!

lees verder »
Guatemala-antiqua-excursie Pacaya Vulkaan.

Pacaya Vulkaan, vanuit Antigua

€ 27,- p.p.

De Pacaya vulkaan is de populairste vulkaanklim in Guatemala en niet zonder reden. Het is een relatief makkelijke wandeling en het biedt de kans om een echte actieve vulkaan van dichtbij te zien.

lees verder »
uatemala excursie, Meer van Atitlan

Meer van Atitlan, vanuit Panajachel

€ 35,- p.p.

Bij deze halve dag-excursie bezoek je een van de mooiste meren ter wereld: het meer van Atitlan. Dit meer ligt op 1500 meter hoogte in de bergen en het helderblauwe water vormt een prachtige spiegel voor de op de achtergrond liggende vulkanen.

lees verder »
Guatemala-excursie Biotopo del Quetzal

Biotopo del Quetzal, vanuit Cobán

€ 99,- p.p.

Bij deze halve dagexcursie vertrek je ’s morgen vroeg vanuit Cobán voor een bezoek aan het nevelwoud in de Biotopo del Quetzal. In dit prachtige groene woud leeft de zeldzame Quetzal, de vogel die ook de munteenheid van Guatemala een naam heeft gegeven.

lees verder »
Guatemala excursie, Tikal, groep

Tikal dagexcursie, vanuit Flores

€ 18,- p.p.

Flores is een rustig dorp in het meer van Peten en is dé uitvalsbasis voor een bezoek aan de beroemde Mayaruïnes van Tikal, volgens velen het mooiste Mayaruïne-complex van Midden Amerika.

lees verder »
Belize-excursie San Ignacio Cave tubing

Cave tubing bij Jaguar Paw, vanuit San Ignacio

€ 137,- p.p.

Een ongelooflijk avontuurlijke ervaring! Na een wandeling van 45 minuten door de jungle stap je met de grote rubberen band (‘tube’) de rivier in.

lees verder »
Belize-excursie Actun Tunichil Muknal

Actun Tunichil Muknal, vanuit San Ignacio

€ 137,- p.p.

Dit is zonder twijfel de meest indrukwekkende excursie die je in Belize kunt doen! Je reist eerst naar het Tapir Mountain Nature Reserve. Hier wandel je in circa 45 minuten door diverse riviertjes naar de ingang van de grot.

lees verder »
Guatemala excursie naar Tikal

Tikal dagexcursie, vanuit San Ignacio

€ 185,- p.p.

Tikal is volgens velen het mooiste Mayaruïne-complex van Midden Amerika. De tempels van Tikal liggen midden in de jungle waardoor je altijd wel een aantal tropische dieren tegen kunt komen.

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen! Bekijk alle 11 bouwstenen »
Mijn reis

Kies de bouwstenen »

Met onze bouwstenen stel je eenvoudig je eigen individuele reis op maat samen.
Bekijk de bouwstenen en maak je keuze met ‘Toevoegen aan Mijn Reis’. Voeg eventueel excursies toe! Je selectie komt dan in Mijn Reis terecht. Hier kun je alles rustig bekijken en aanpassen.
Als je hiermee klaar bent kun je jouw reis (geheel vrijblijvend) aanvragen!

Volgende stap: controleer of wijzig je reisplan en voeg eventuele vragen, wensen, voorkeuren en opmerkingen toe.

Volgende »

Over prijzen en boeken »

Als je Mijn Reis, met je eventuele opmerkingen of aanvullende wensen, naar ons hebt verstuurd nemen we zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen, contact met je op om je reiswensen af te stemmen. Geef ons ook vooral input over je wensen!
We zullen dan van de geselecteerde bouwstenen een logische reis maken door er transfers, vervoersonderdelen en eventuele hotelovernachtingen tussen te zetten.

Complete rondreizen »

Teveel keuze? Moeilijk kiezen uit al onze losse bouwstenen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de door ons samengestelde rondreizen!

Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656