headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Tikal dagexcursie, vanuit Flores

Guatemala excursie, Tikal, groep

Flores is een rustig dorp in het meer van Peten en is dé uitvalsbasis voor een bezoek aan de beroemde Mayaruïnes van Tikal, volgens velen het mooiste Mayaruïne-complex van Midden Amerika.

 

Vanuit je hotel in Flores reis je in ongeveer een uur per transfer naar Tikal. Deze in de jungle gelegen ruïne is niet alleen de belangrijkste archeologische bezienswaardigheid van het land, ook heb je hier de mogelijkheid om door een prachtig stuk tropisch regenwoud te lopen. Tussen  de verschillende ruïnes kun je allerlei verrassingen tegenkomen, bijvoorbeeld spinapen, prachtige tropische bloemen, neusberen en misschien zelfs wel een tarantula.

 

Het is een aanrader om ‘s morgens heel vroeg één van de hoge tempels te beklimmen en dan langzaam de zon te zien opkomen boven de benevelde jungle van het regenwoud. Het gekrijs van de papegaaien, de om je oren vliegende toekans en de prachtige uitzichten maken dit tot een onvergetelijke ervaring. De eerste transfermogelijkheid is om 06.00, de laatste transfer terug is om 17.00 (onder voorbehoud van wijzigingen).


inbegrepen:
vervoer vanaf je hotel in Flores

 

niet inbegrepen: entreegelden (ca. 20 Usd) en eventuele gids

 

vanuit: Flores
duur: hele dag
vertrek: dagelijks
privé/groep: in internationale groep


Prijs € 21,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider