headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

Met OutSight naar Guatemala Belize OutSight

calamiteitenfonds

Easy Landing Guatemala

Antigua

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Een ideaal begin van je reis: na aankomst op het vliegveld van Guatemala-Stad word je opgewacht door een chauffeur voor de transfer naar de koloniale stad Antigua. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar je hotel in het centrum van Antigua en de eerste twee overnachtingen, de rest van de reis kun je zelf invullen!


Dag 1: aankomst op de luchthaven van Guatemala-Stad,  transfer naar je hotel in Antigua

Dag 2: vrije dag in Antigua

Dag 3: begin van de reis, door jou zelf te bepalen met onze bouwstenen!

 

Prijs vanaf € 85,- p.p. in standaard-hotel
Prijs vanaf € 125,- p.p. in heritage-hotel

Inbegrepen: transfer van het vliegveld naar het hotel, 2 hotelovernachtingen op basis van logies

Niet inbegrepen: maaltijden, fooien en persoonlijke uitgaven

Reiscode:
GUA021

 

Tijdens deze bouwsteen verblijf je twee nachten in een gezellig hotel in het centrum van Antigua, tegen een toeslag is het ook mogelijk om in een extra sfeervol heritage-hotel te verblijven!

 

Lees hier meer over de hotels in Antigua en ook de algemene informatie over onze hotels in Guatemala.

 

 

Pacaya Vulkaan, vanuit Antigua

Prijs € 26,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Guatemala-antiqua-excursie Pacaya Vulkaan.

De Pacaya vulkaan is de populairste vulkaanklim in Guatemala en niet zonder reden. Het is een relatief makkelijke wandeling en het biedt de kans om een echte actieve vulkaan van dichtbij te zien. (meer…)

Dag 1: aankomst op de luchthaven van Guatemala-Stad,  transfer naar je hotel in Antigua
Na aankomst op het vliegveld van Guatemala Stad word je opgewacht door de chauffeur voor de transfer naar de koloniale stad Antigua. Afhankelijk van je aankomsttijd, kun je ’s middags nog wat ondernemen of meteen het gezellige centrum induiken. “s Avonds kun je lekker eten in een van de vele restaurants, waarbij je keuze hebt uit ongeveer alle mogelijke smaken!

 

Dag 2: vrije dag in Antigua
Vandaag heb je de hele dag om Antigua te ontdekken. Deze schilderachtige oude hoofdstad van Guatemala is één van de mooiste steden in Midden Amerika. Het staat niet voor niets op de wereld erfgoedlijst van de UNESCO! De stad ligt in een schitterende vallei, omringd door drie vulkanen. Antigua kun je het best te voet verkennen. Alles ligt dicht bij elkaar en lopend door de met kinderkopjes geplaveide straten voel je je in Antigua meteen thuis. Het merendeel van de stad is gerestaureerd en de prachtige gekleurde koloniale huizen en kerken roepen een bijzondere sfeer op.

 

Dag 3: begin van de reis, door jou zelf te bepalen!
Vandaag kan de verdere rondreis door Guatemala beginnen! Waarschijnlijk reis je van Antigua naar Panajachel en het hoogland voor een bezoek aan het Lago de Atitlan en de beroemde markt van Chichicastenango. Natuurlijk kunnen we nog een extra aansluitende overnachting in Antigua voor je regelen, geef dit dan door bij de ‘opmerkingen’ in je reisaanvraag. We maken je reisvoorstel graag helemaal naar wens!

Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »
Mijn reis

Kies de bouwstenen »

Met onze bouwstenen stel je eenvoudig je eigen individuele reis op maat samen.
Bekijk de bouwstenen en maak je keuze met ‘Toevoegen aan Mijn Reis’. Voeg eventueel excursies toe! Je selectie komt dan in Mijn Reis terecht. Hier kun je alles rustig bekijken en aanpassen.
Als je hiermee klaar bent kun je jouw reis (geheel vrijblijvend) aanvragen!

Volgende stap: controleer of wijzig je reisplan en voeg eventuele vragen, wensen, voorkeuren en opmerkingen toe.

Volgende »

Over prijzen en boeken »

Als je Mijn Reis, met je eventuele opmerkingen of aanvullende wensen, naar ons hebt verstuurd nemen we zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen, contact met je op om je reiswensen af te stemmen. Geef ons ook vooral input over je wensen!
We zullen dan van de geselecteerde bouwstenen een logische reis maken door er transfers, vervoersonderdelen en eventuele hotelovernachtingen tussen te zetten.

Complete rondreizen »

Teveel keuze? Moeilijk kiezen uit al onze losse bouwstenen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de door ons samengestelde rondreizen!

Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656