headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

calamiteitenfonds

De jungle van Tikal

Flores – Tikal – Flores

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Bij deze bouwsteen verblijf je twee nachten in (of bij) Flores, een rustig dorp op een eiland in het meer van Peten. De volgende dag ga je naar Tikal, volgens velen het mooiste Mayaruïne-complex van Midden-Amerika. De tempels van Tikal liggen midden in de jungle en je kunt hier vele tropische dieren tegenkomen. Het gekrijs van de papegaaien, de om je oren vliegende tucans en de prachtige uitzichten maken dit tot een onvergetelijke ervaring!


Dag 1: aankomst in Flores
Dag 2: bezoek aan Tikal, overnachting in Flores
Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs vanaf € 72,- p.p. in standaard-hotel
Prijs vanaf € 123,- p.p. in comfort-hotel

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen op basis van logies, (in het comfort-hotel inclusief ontbijt), transfers Flores – Tikal – Flores
Niet inbegrepen: maaltijden, entreegeld (Tikal ca. 20 Usd p.p.) en fooien

 

Reiscode: GUP020

 

NB:in Semana Santa (rond Pasen) en in de periode rond kerst en oud & nieuw zijn toeslagen van toepassing op de hotels in Flores.

 

Vervoer:  We bieden deze bouwsteen aan exclusief vervoer, omdat er verschillende manieren zijn om naar Flores te reizen, afhankelijk waar je vandaan komt en wat je budget is!

Tijdens deze bouwsteen verblijf je twee nachten in een gezellig hotel in Flores, direct aan het meer van Peten. Tegen een toeslag is het mogelijk om te verblijven in een groter en ruimer hotel,  buiten het centrum en met wat meer voorzieningen, ons comfort-hotel in Flores.

 

Lees hier meer over de hotels in Flores, en eventueel ook de algemene informatie over onze hotels in Guatemala.

Tikal dagexcursie, vanuit San Ignacio

Prijs € 185,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Guatemala excursie naar Tikal

Tikal is volgens velen het mooiste Mayaruïne-complex van Midden Amerika. De tempels van Tikal liggen midden in de jungle waardoor je altijd wel een aantal tropische dieren tegen kunt komen. (meer…)

Dag 1: aankomst in Flores
Omdat je op verschillende manieren naar Flores kunt reizen, is de aankomsttransfer vandaag nog niet inbegrepen. Natuurlijk kunnen we de juiste transfer voor je regelen. Afhankelijk van je aankomsttijd, kun je vandaag misschien al wat rondlopen door Flores. Dit dorp ligt op een eiland in het meer van Peten en is de uitvalsbasis voor een bezoek aan de ruïnes van Tikal, die je morgen gaat bezoeken.

 

Dag 2: bezoek aan Tikal, overnachting in Flores
Vanuit je hotel in Flores reis je in ongeveer een uur (per transfer) naar Tikal.  Deze in de jungle gelegen ruïnes zijn niet alleen de belangrijkste archeologische bezienswaardigheid van het land, ook heb je hier de mogelijkheid om door een prachtig stuk tropisch regenwoud te lopen. Tikal is volgens velen het mooiste Maya-ruïnecomplex van Midden-Amerika. De tempels van Tikal liggen midden in de jungle waardoor je altijd wel een aantal tropische dieren tegen kunt komen; papegaaien, toekans, spinapen, neusberen en soms een tarantula… Voor een ontmoeting met een jaguar zul je wat meer geluk moeten hebben. Het is een aanrader om ‘s morgens heel vroeg een van de hoge tempels te beklimmen en dan langzaam de zon te zien opkomen boven de benevelde jungle van het regenwoud. Het gekrijs van de papegaaien, de om je oren vliegende tucans en de prachtige uitzichten maken dit tot een onvergetelijke ervaring. Aan het einde van de dag reis je weer terug naar je hotel in Flores. De eerste transfermogelijkheid is al om 5.00, de laatste transfer terug is om 17.00 (onder voorbehoud van wijzigingen).

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Na twee nachten in Flores is deze bouwsteen afgelopen. De meeste OutSight reizigers gaan verder naar Belize, bijvoorbeeld eerst naar San Ignacio in de jungle en daarna door naar het tropische eiland Caye Caulker.

Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze complete rondreizen! Bekijk alle 3 rondreizen »
Mijn reis

Kies de bouwstenen »

Met onze bouwstenen stel je eenvoudig je eigen individuele reis op maat samen.
Bekijk de bouwstenen en maak je keuze met ‘Toevoegen aan Mijn Reis’. Voeg eventueel excursies toe! Je selectie komt dan in Mijn Reis terecht. Hier kun je alles rustig bekijken en aanpassen.
Als je hiermee klaar bent kun je jouw reis (geheel vrijblijvend) aanvragen!

Volgende stap: controleer of wijzig je reisplan en voeg eventuele vragen, wensen, voorkeuren en opmerkingen toe.

Volgende »

Over prijzen en boeken »

Als je Mijn Reis, met je eventuele opmerkingen of aanvullende wensen, naar ons hebt verstuurd nemen we zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen, contact met je op om je reiswensen af te stemmen. Geef ons ook vooral input over je wensen!
We zullen dan van de geselecteerde bouwstenen een logische reis maken door er transfers, vervoersonderdelen en eventuele hotelovernachtingen tussen te zetten.

Complete rondreizen »

Teveel keuze? Moeilijk kiezen uit al onze losse bouwstenen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de door ons samengestelde rondreizen!

Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656