headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Bij de Guatemalteken thuis

Panajachel – San Jorge la Laguna – Panajachel

2 dagen, 1 nacht

Prijs € 35 vanaf,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Je wordt bij je hotel in Panajachel opgehaald en gaat per chicken-bus naar San Jorge la Laguna, een klein dorpje bij het meer van Atitlan. San Jorge la Laguna was een zeer spirituele plek voor de Maya’s en is daardoor een bijzondere overnachtingsplaats. ’s Avonds kookt de vrouw des huizes een typisch Guatemalteekse maaltijd, een prima bodem voor een nacht op het platteland.

 


Dag 1: per chicken-bus van Panajachel naar San Jorge la Laguna
Dag 2: per chicken-bus van San Jorge la Laguna terug naar Panajachel, einde bouwsteen


Prijs € 35 vanaf,- p.p.

Inbegrepen: 1 overnachting in zeer eenvoudige kamer bij een indianenfamilie, diner op dag 1 en ontbijt op dag 2

 

Niet inbegrepen: overige maaltijden, retourticket per chicken-bus (ca. € 0,50 per enkele reis), fooien (in de vorm van klein cadeautje), slaapzak en mineraalwater

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Let op: minimaal 2 personen

 

Reiscode: GUM004

Tijdens deze bouwsteen overnacht je bij een indianenfamilie thuis. De kamers zijn erg eenvoudig maar hebben schone lakens. Er zijn geen eigen sanitaire voorzieningen. We raden je aan om voor de zekerheid je eigen slaapzak of lakenzak mee te nemen, en om je eigen drinkwater mee te nemen. Zeer primitief maar heel sfeervol en zeker bijzonder!


Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Guatemala en Belize.

 

Dag 1: per chicken-bus van Panajachel naar San Jorge la Laguna
Je wordt bij je hotel in Panajachel opgehaald en reist samen met deze begeleider (in ongeveer een kwartier) per chicken-bus naar San Jorge la Laguna, een klein dorpje bij het meer van Atitlan. San Jorge la Laguna was een zeer spirituele plek voor de Maya’s en is daardoor een bijzondere overnachtingsplaats. ’s Avonds kookt de vrouw des huizes een typisch Guatemalteekse maaltijd, een prima bodem voor een nachtje op het platteland.

 

Er is ook (gekookt) water aanwezig, maar je kunt natuurlijk ook zelf een fles mineraalwater meenemen vanuit Panajachel. De kamers zijn erg eenvoudig maar hebben schone lakens. De familie kan een klein cadeautje vast waarderen, maar we vragen je om ze geen fooi in de vorm van geld te geven.

 

Dag 2: per chicken-bus terug naar Panajachel, einde bouwsteen
Na het ontbijt neem je afscheid en reis je weer per chicken-bus terug naar Panajachel, waar deze bouwsteen eindigt.
Deze bouwsteen past prima in de bouwsteen Panajachel en het hoogland, die daardoor een dag langer en dus 3 dagen in totaal wordt.

Prijs € 35 vanaf,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider