headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

Met OutSight naar Guatemala Belize OutSight

calamiteitenfonds

Antiek Antigua

Antigua

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Antigua is een van de mooiste steden in Midden-Amerika, een mengeling van oude koloniale cultuur, hedendaagse Indiaanse invloeden en een gezellige backpacker-sfeer! Het oude centrum van Antigua staat niet voor niets op de werelderfgoedlijst van de UNESCO! Het is een levendige stad, die je prima te voet kunt verkennen want alles is dicht bij elkaar. De stad ligt in een schitterende vallei, omringd door drie vulkanen.


Dag 1: aankomst bij je hotel in Antigua
Dag 2: vrije dag in Antigua
Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs vanaf € 52,- p.p. in standaard-hotel
Prijs vanaf € 95,- p.p. in heritage-hotel

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen op basis van logies
Niet inbegrepen: maaltijden, fooien en eventuele excursies

 

Reiscode: GUP010

 

NB: de genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen. Afhankelijk van het seizoen kan de prijs voor de hotelovernachtingen iets hoger zijn. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijgt je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

Tijdens deze bouwsteen verblijf je twee nachten in een gezellig hotel in het centrum van Antigua, tegen een toeslag is het ook mogelijk om in een extra sfeervol heritage-hotel te verblijven!

 

Lees hier meer over de hotels in Antigua en ook de algemene informatie over onze hotels in Guatemala.

Chichicastenango dagexcursie, vanuit Antigua of Panajachel

Prijs € 39,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Guatemala excursie, Chichicastenango

Elke donderdag en zondag wordt er een grote markt gehouden in het op 2.000 meter hoogte gelegen dorpje Chichicastenango, een must bij een bezoek aan Guatemala! (meer…)

Pacaya Vulkaan, vanuit Antigua

Prijs € 26,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Guatemala-antiqua-excursie Pacaya Vulkaan.

De Pacaya vulkaan is de populairste vulkaanklim in Guatemala en niet zonder reden. Het is een relatief makkelijke wandeling en het biedt de kans om een echte actieve vulkaan van dichtbij te zien. (meer…)

Dag 1: aankomst bij je hotel in Antigua
Vandaag kom je aan in de sfeervolle koloniale stad Antigua. Afhankelijk van je aankomsttijd kun je vandaag nog wat van de stad zien of meteen lekker gaan eten in een van de vele restaurants.

 

Dag 2: vrije dag in Antigua
Je hebt vandaag de hele dag om Antigua te ontdekken. Deze schilderachtige oude hoofdstad van Guatemala is een van de mooiste steden in Midden-Amerika. Het staat niet voor niets op de werelderfgoedlijst van de UNESCO!  Antigua kun je het best te voet verkennen. Alles ligt dicht bij elkaar en lopend door de met kinderkopjes geplaveide straten voel je je in Antigua meteen thuis. Het merendeel van de stad is gerestaureerd en de prachtige gekleurde koloniale huizen en kerken geven een bijzondere sfeer. De stad ligt in een schitterende vallei, omringd door drie vulkanen. Het is ook mogelijk de Pacaya vulkaan te beklimmen, zie het tabblad ‘excursies’ hierboven!

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Vandaag vervolg je de reis door Guatemala. Je kunt bijvoorbeeld naar Panajachel en het hoogland reizen voor een bezoek aan het prachtige meer van Atitlan en de beroemde markt van Chichicastenango. Natuurlijk kunnen we nog een extra aansluitende overnachting in Antigua voor je regelen, geef dit dan door bij de ‘opmerkingen’ in je reisaanvraag.

Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »
Mijn reis

Kies de bouwstenen »

Met onze bouwstenen stel je eenvoudig je eigen individuele reis op maat samen.
Bekijk de bouwstenen en maak je keuze met ‘Toevoegen aan Mijn Reis’. Voeg eventueel excursies toe! Je selectie komt dan in Mijn Reis terecht. Hier kun je alles rustig bekijken en aanpassen.
Als je hiermee klaar bent kun je jouw reis (geheel vrijblijvend) aanvragen!

Volgende stap: controleer of wijzig je reisplan en voeg eventuele vragen, wensen, voorkeuren en opmerkingen toe.

Volgende »

Over prijzen en boeken »

Als je Mijn Reis, met je eventuele opmerkingen of aanvullende wensen, naar ons hebt verstuurd nemen we zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen, contact met je op om je reiswensen af te stemmen. Geef ons ook vooral input over je wensen!
We zullen dan van de geselecteerde bouwstenen een logische reis maken door er transfers, vervoersonderdelen en eventuele hotelovernachtingen tussen te zetten.

Complete rondreizen »

Teveel keuze? Moeilijk kiezen uit al onze losse bouwstenen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de door ons samengestelde rondreizen!

Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656