headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

calamiteitenfonds

Hier vind je onze bouwstenen voor je maatwerkreis naar Guatemala en Belize! Deze reisblokken zijn een paar dagen lang, door deze als bouwstenen op jouw manier achter elkaar te zetten, en ze te combineren zoals jij dat wenst, maak je eenvoudig je eigen reis naar Guatemala en Belize op maat!


11 bouwstenen

Easy Landing Guatemala

3 dagen, 2 nachten

€ 89,- p.p.

Een ideaal startpakket: na aankomst op het vliegveld van Guatemala-Stad word je opgewacht door een chauffeur voor de transfer naar de koloniale stad Antigua. Hier verblijf je twee nachten in een hotel in het centrum van de stad.

lees verder »

Panajachel en het hoogland

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 99,- p.p.

Je verblijft in Panajachel twee nachten in een heerlijk hotel aan het mooie meer van Atitlan, daarna reis je via Chichicastenango -met de beroemde Indianenmarkt- naar Antigua.

lees verder »

Bij de Guatemalteken thuis

2 dagen, 1 nachten

€ 27,- p.p.

Een unieke manier om echt in contact te komen met de lokale bevolking van Guatemala: in San Jorge la Laguna, een klein dorpje bij het meer van Atitlan, overnacht je bij een indianenfamilie thuis. De vrouw des huizes kookt een typisch Guatemalteekse maaltijd voor je!

lees verder »

Antiek Antigua

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 55,- p.p.

Bij deze bouwsteen verblijf je twee nachten in Antigua. Geniet van oude koloniale gebouwen, vele kerken en van de hedendaagse Indiaanse invloeden.

lees verder »

Jungle-expeditie via Coban naar Flores

3 dagen, 2 nachten

€ 285,- p.p.

Vanuit Antigua reis je naar het plaatsje Coban in centraal Guatemala. Hier maak je een avontuurlijke dagtocht per 4×4 naar de bronnen van Semuc Champey, daarna reis je door naar Flores, uitvalsbasis voor de jungle van Tikal.

lees verder »

De jungle van Tikal

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 72,- p.p.

Vanuit Flores bezoek je de tempels van Tikal; volgens velen de mooiste Maya ruïnes van Midden-Amerika! Het gekrijs van de papegaaien, de tucans, de half verborgen ruïnes en de prachtige uitzichten maken dit tot een onvergetelijke ervaring!

lees verder »

Easy Landing Belize-Stad

3 dagen, 2 nachten

€ 145,- p.p.

Na aankomst op het vliegveld van Belize-Stad word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel brengt voor je twee overnachtingen.

lees verder »

San Ignacio: avonturen in de jungle

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 69,- p.p.

San Ignacio, midden in de jungle van Belize en niet ver van de grens met Guatemala, is het bruisende centrum voor verschillende avontuurlijke activiteiten zoals ‘tuben’, paardrijden, kanoën, Maya ruïnes bekijken!

lees verder »

Lamanai: mysterieuze ruines in de jungle

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 615,- p.p.

De lodge ligt vlakbij de ruïnes van Lamanai, deels verscholen onder de tropische begroeiing, waardoor het complex een mysterieuze sfeer heeft. Hier leven brulapen, toekans en kleurrijke kikkertjes, langs de rivier luieren de krokodillen.

lees verder »

Caye Caulker: chillen op een koraaleiland

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 105,- p.p.

Caye Caulker is een koraaleilandje in de Caraibische Oceaan voor de kust van Belize. De sfeer is gemoedelijk, de wegen bestaan uit zandpaden, er rijden geen auto’s en alle huisjes en hotels zijn in vrolijke kleuren geschilderd. Ideaal om de te snorkelen en duiken!

lees verder »

Prachtige Playas van Placencia

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 79,- p.p.

Geniet van het mooie zandstrand, de wuivende palmbomen en het azuurblauwe water van het dorpje Placencia. Hier vind je gezellige restaurantjes in Caribische stijl.

lees verder »
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze complete rondreizen! Bekijk alle 3 rondreizen »
Mijn reis

Kies de bouwstenen »

Met onze bouwstenen stel je eenvoudig je eigen individuele reis op maat samen.
Bekijk de bouwstenen en maak je keuze met ‘Toevoegen aan Mijn Reis’. Voeg eventueel excursies toe! Je selectie komt dan in Mijn Reis terecht. Hier kun je alles rustig bekijken en aanpassen.
Als je hiermee klaar bent kun je jouw reis (geheel vrijblijvend) aanvragen!

Volgende stap: controleer of wijzig je reisplan en voeg eventuele vragen, wensen, voorkeuren en opmerkingen toe.

Volgende »

Over prijzen en boeken »

Als je Mijn Reis, met je eventuele opmerkingen of aanvullende wensen, naar ons hebt verstuurd nemen we zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen, contact met je op om je reiswensen af te stemmen. Geef ons ook vooral input over je wensen!
We zullen dan van de geselecteerde bouwstenen een logische reis maken door er transfers, vervoersonderdelen en eventuele hotelovernachtingen tussen te zetten.

Complete rondreizen »

Teveel keuze? Moeilijk kiezen uit al onze losse bouwstenen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de door ons samengestelde rondreizen!

Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656