headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Guatemala & Belize bouwstenen:

Ontdek de koloniale steden & hagelwitte stranden van Guatemala en Belize!

Hier vind je onze Guatemala en Belize bouwstenen voor je maatwerkreis naar deze bestemmingen! Deze reisblokken zijn een paar dagen lang, door deze als bouwstenen op jouw manier achter elkaar te zetten, en ze te combineren zoals jij dat wenst, maak je eenvoudig je eigen reis naar Guatemala en Belize op maat!


11 bouwstenen

Easy Landing Guatemala

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 99 vanaf,- p.p.

Een ideaal startpakket: na aankomst op het vliegveld van Guatemala-Stad word je opgewacht door een chauffeur voor de transfer naar de koloniale stad Antigua. Hier verblijf je twee nachten in een hotel in het centrum van de stad.

lees verder »

Panajachel en het hoogland

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 115 vanaf,- p.p.

Je verblijft in Panajachel twee nachten in een heerlijk hotel aan het mooie meer van Atitlan, daarna reis je via Chichicastenango -met de beroemde Indianenmarkt- naar Antigua.

lees verder »

Bij de Guatemalteken thuis

2 dagen, 1 nachten

€ 35 vanaf,- p.p.

Een unieke manier om echt in contact te komen met de lokale bevolking van Guatemala: in San Jorge la Laguna, een klein dorpje bij het meer van Atitlan, overnacht je bij een indianenfamilie thuis. De vrouw des huizes kookt een typisch Guatemalteekse maaltijd voor je!

lees verder »

Antiek Antigua

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 59 vanaf,- p.p.

Bij deze bouwsteen verblijf je twee nachten in Antigua. Geniet van oude koloniale gebouwen, vele kerken en van de hedendaagse Indiaanse invloeden.

lees verder »
Guatemala bouwsteen Lanquin

Jungle-expeditie via Lanquin naar Flores

3 dagen, 2 nachten

€ 335 vanaf,- p.p.

Vanuit Antigua reis je naar het plaatsje Lanquin in centraal Guatemala. Hier maak je een avontuurlijke dagtocht per 4×4 naar de bronnen van Semuc Champey, daarna reis je door naar Flores, uitvalsbasis voor de jungle van Tikal.

lees verder »

De jungle van Tikal

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 89 vanaf,- p.p.

Vanuit Flores bezoek je de tempels van Tikal; volgens velen de mooiste Maya ruïnes van Midden-Amerika! Het gekrijs van de papegaaien, de tucans, de half verborgen ruïnes en de prachtige uitzichten maken dit tot een onvergetelijke ervaring!

lees verder »

Easy Landing Belize-Stad

3 dagen, 2 nachten

€ 175 vanaf,- p.p.

Na aankomst op het vliegveld van Belize-Stad word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel brengt voor je twee overnachtingen.

lees verder »

San Ignacio: avonturen in de jungle

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 89 vanaf,- p.p.

San Ignacio, midden in de jungle van Belize en niet ver van de grens met Guatemala, is het bruisende centrum voor verschillende avontuurlijke activiteiten zoals ‘tuben’, paardrijden, kanoën, Maya ruïnes bekijken!

lees verder »

Lamanai: mysterieuze ruines in de jungle

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 719 vanaf,- p.p.

De lodge ligt vlakbij de ruïnes van Lamanai, deels verscholen onder de tropische begroeiing, waardoor het complex een mysterieuze sfeer heeft. Hier leven brulapen, toekans en kleurrijke kikkertjes, langs de rivier luieren de krokodillen.

lees verder »

Caye Caulker: chillen op een koraaleiland

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 115 vanaf,- p.p.

Caye Caulker is een koraaleilandje in de Caraibische Oceaan voor de kust van Belize. De sfeer is gemoedelijk, de wegen bestaan uit zandpaden, er rijden geen auto’s en alle huisjes en hotels zijn in vrolijke kleuren geschilderd. Ideaal om de te snorkelen en duiken!

lees verder »

Prachtige Playas van Placencia

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 89 vanaf,- p.p.

Geniet van het mooie zandstrand, de wuivende palmbomen en het azuurblauwe water van het dorpje Placencia. Hier vind je gezellige restaurantjes in Caribische stijl.

lees verder »
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider